Student

Ben jij een student binnen de richting van landschapsarchitectuur of ruimtelijke planning? En ben je gemotiveerd om net een stap verder te zetten tijdens je studie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

StudentenAtelier is namelijk jouw brug naar de praktijk. Wij koppelen je aan projecten op jouw vakgebied, waarin je alleen of samen met studiegenoten voor echte opdrachtgevers je vaardigheden tot uiting kunt laten komen. Door tijdens de studie alvast werkervaring op te doen, ben je niet alleen beter voorbereid op het echte werkleven maar kun je jezelf extra onderscheiden.

Dus ben jij eind bachelor of master student en denk jij geschikt te zijn om als studenten-architect of planner aan de slag te gaan? Klik dan eens door onze vacatures en solliciteer direct. Jezelf ontwikkelen begint hier.

Jouw Voordelen

Professionele bijbaan

Hier solliciteer je voor een goed betaalde bijbaan en naar een boost voor je cv. Tijdens een uitdagende opdracht kun je je academische kennis daadwerkelijk toepassen. Zo werk je gemotiveerd en ben je trots op wat je maakt.

Netwerken

Opdrachtgevers van nu kunnen jouw werkgevers van de toekomst zijn. Omdat je voor opdrachtgevers werkt aan realistische vraagstukken kom je in contact met professionals waarmee je je netwerk verder kan uitbreiden.

Werkervaring

Onze projecten komen echt uit de praktijk, uitbesteed door echte opdrachtgevers. Onze projecten helpen je een portfolio op te bouwen, maar ook om vaardigheden op te doen die je tijdens de studie niet leert.

Maatschappelijk

Wij dragen graag een steentje bij aan onze toekomst, waarom wachten als we nu al bezig kunnen zijn. Tijdens de studie heb je al veel ervaring en kennis opgedaan die je direct al kan toepassen om onze, en je eigen toekomst te verbeteren.

Kijk eens in onze projecten om te zien wat wij jou zoal te bieden hebben of laat je inspireren door een kijkje te nemen naar onze afgeronde projecten.

Meer Projecten

Hoe Werkt Het?

Sollicitatie

Heb je een interessant project gevonden? Solliciteer direct via onze site of mail met je motivatie en eventueel een portfolio.

Introductie

Ben jij gekozen? Dan houden we vervolgens een introductiegesprek waar we het project met jou bespreken.

Uitwerking

Nu kun je aan de slag! Hier laat je zien wat je in huis hebt. Uiteindelijke ben jij degene die de opdrachtgever versteld doet staan.

Evaluatie

Tot slot evalueren we samen met de opdrachtgever jouw werk én proces. Door te evalueren sta je stil bij je ontwikkeling.

Interesse?

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Bij overige vragen kun je ons gerust even contacteren.