Opdrachtgever

Bent u op zoek naar gemotiveerde studenten die ruimtelijke vraagstukken en uitdagingen kunnen oplossen? Dan bent u hier op het juiste adres.

Wij staan open voor samenwerking met overheden, particulieren, belangengroepen en bureaus. Wij werken met passie aan relevante ruimtelijke vraagstukken van elk formaat. Onze studenten kunnen individueel of in een team worden ingezet om een bijdrage te leveren aan bijvoorbeeld thema’s als verstedelijking, klimaatverandering en duurzame gebiedsontwikkeling.

Door studenten in te zetten bieden wij u goedkoop advies op maat. Als student zijn we gemotiveerd om te laten zien wat we kunnen, zo onderscheiden wij onszelf van de rest. Wij werken graag aan het landschap van onze toekomst.

Onze Bijdrage

Advies

Wij analyseren knelpunten, brengen ze in kaart en bieden oplossingen voor behoud en ontwikkeling van kwaliteiten in het landschap. Ons onderzoek en advies is onder andere toepasbaar in structuurvisies, omgevingsplannen, bestemmingsplannen en ruimtelijke verkenningen.

Ontwerp

Door schetsmatig op zowel een abstract als realistisch level te werk te gaan, kunnen wij concepten, ideeën en oplossingen op creatieve wijze testen, uitwerken en uitdragen. Een uitgebreide analyse van de plek vormt hierin de basis.

Visualisatie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Met behulp van onze teken vaardigheden en het gebruik van verschillende programma’s kunnen wij met onze kaarten, sfeerimpressies en fotorealistische weergaven een enorme overtuigingskracht leveren.

Workshops

Door samen te brainstormen door het houden van schets ateliers komen nieuwe ideeën naar boven. Ontwerpen is immers een collectief proces. Zo kunnen wij verschillende partijen verbinden en draagkracht vormen bij ruimtelijke projecten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Of laat u inspireren door een kijkje te nemen naar onze afgeronde projecten.

Meer Projecten

Hoe Werkt Het?

Vraagstuk

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en komen we tot de hoofdzaak van uw vraagstuk. Dit plaatsen we vervolgens als vacature op de site.

Keuze

Nadat studenten op uw opdracht hebben gesolliciteerd, selecteren wij de beste en meest gemotiveerde student die bij het project past.

Project

Tijdens de uitvoering van het project houden we u op de hoogte van het proces. Eventueel kan de student presenteren wat zijn of haar bevindingen tot nu toe zijn.

Afronding

Uiteindelijk krijgt u het project opgeleverd in de door u gewenste vorm, als bijvoorbeeld een verslag, poster en/of presentatie.

Feedback

Als studenten zijn wij lerende en gaan we graag met u rond de tafel zitten om het proces en de ervaring met ons te evalueren en vragen we u om hier feedback over te geven.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd geraakt naar hoe wij u kunnen helpen? Doe dan geheel vrijblijvend een projectaanvraag door op onderstaande knop te drukken of stuur ons een e-mail. Voor overige vragen of onduidelijkheden nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.